Matchpoint bv

Juridische tips

PAKKET VERZENDING

Voor het verzenden van pakketten adviseren wij u gebruik te maken van Parcelparcel.com

COMFORTABEL WERKEN

Als je goed zit, kun je ook op een prettige manier werken. Desko Kantoormeubelen biedt hiervoor diverse ergonomische bureaus en stoelen. Deze bestel je eenvoudig via de webshop.

EUROPOOL SYSTEM

De marktleider op het gebied van verpakkingen in de europese vers-keten

FACTORING

Verzeker jezelf van snelle factuurbetaling door jouw facturen in te dienen bij een bedrijf dat factoring aanbiedt. Zij nemen je kopzorgen over openstaande facturen uit handen en betalen je vaak al binnen 24 uur uit.

INCASSOBUREAU VOOR UW REKENINGEN

Als ondernemer stuur je regelmatig rekeningen en je inkomen is hier van afhankelijk. Soms kan het dan een incassobureau inschakelen nodig zijn om alle openstaande rekeningen betaald te krijgen, kijk hiervoor eens op de website van Yuridis.

ADVOCAAT ZOEKEN

Voor juridische ondersteuning kun je terecht bij het advocatennetwerk van Omnius.

ASSESSMENTS

Een assessment is er op gericht om capaciteiten en talent te ontdekken bij een kandidaat. Met de assessments van Dijk & van Emmerik kunt u goed inzicht krijgen in de kwaliteiten van een kandidaat.

STICHTING OPRICHTEN

Wil je een stichting oprichten ? Lees je dan eerst in op stichtingoprichten.nl. De experts van stichtingoprichten.nl kunnen je tevens verder helpen met het oprichten van een stichting.

ESSENTIËLE SOFTWARE

Belangrijke tijdrovende werkzaamheden kunnen tegenwoordig eenvoudig worden geautomatiseerd dankzij bijvoorbeeld afas insite software.

JURIDISCHE PROBLEMEN MET JE WERKGEVER

Heb je juridische problemen met je werkgever of werknemer? Laat je dan adviseren door een arbeidsrecht advocaat , deze heeft veel ervaring met het zoeken naar een passende oplossing.

SCHADEPOSTEN BIJ LETSEL

Bij lichamelijk letsel zijn er diverse schadeposten die je op een dader kunt verhalen. Bekijk het overzicht en laat je adviseren door een specialist van Letselverhalen.

INCASSOKOSTEN

Consumenten worden steeds meer beschermt tegen te hoge incassokosten. Bereken buitengerechtelijk incassokosten en zie hoeveel je kunt vorderen.

SCHADEVERGOEDING BIJ LETSELSCHADE

Heb je letselschade door de schuld van een ander? Dan is een letselschadevergoeding op zijn plaats. Ridder Letselschade helpt je graag bij het berekenen van de maximale vergoeding.

ZAKELIJKE GESCHILLEN OPLOSSEN

Een goede mediator scheelt je een hoge advocaatkosten. Bureau de Schakel is mediator in Amersfoort en helpt je bij echtscheidingen en conflicten.

EEN BEDRIJF NALATEN

Zorg dat alles goed geregeld is voor het geval je komt te overlijden. Bij Brink Nalatenschappen kun je precies vastleggen wie het bedrijf en het vruchtgebruik toekomen.

ADVOCAAT EN MEDIATOR VOOR ECHTSCHEIDINGEN

Scheidingen kunnen invloed hebben op een eigen bedrijf. Laat Familierecht & Mediation Apeldoorn je bijstaan om een goede manier uit elkaar te gaan. Hierdoor zijn de financiële gevolgen het minst nadelig.

GRATIS FISCAAL ADVIES

Heeft u nog niet de juiste rechtsvorm voor uw onderneming? Vraag gratis fiscaal advies bij BV oprichten. De fiscalisten zoeken uit of het financieel aantrekkelijk is om uw onderneming op te zetten.

BHV CURSUS

Volg een BHV cursus voor optimale veiligheid op de werkvloer. je leert onder meer eerste hulp verlenen, branden blussen en ontruimingen organiseren.

MEDIATION BIJ CONFLICTEN IN EEN HUWELIJK

Heb je last van ruzie met je partner waar je niet meer uitkomt? Laat je door mediator Alphen aan den Rijn begeleiden naar een oplossing of nette en snelle scheiding.

DE LEVENSEXECUTEUR BEHARTIGT JE BELANGEN

Zorg ervoor dat je altijd de regie houdt over je leven met een levenstestament. Deze bewindsvoerder zorgt ervoor dat er op basis van jouw wensen beslissingen genomen worden als je dit zelf niet meer kunt.

SCHEIDEN ALS CHRISTEN

Wanneer je gaat scheiden als christen dan heeft dit natuurlijk gevolgen voor jullie samen, maar ook voor eventuele kinderen. Laat je daarom bijstaan door de Christelijke Mediator. Zij helpen je bij alle beslissingen die je samen moet maken.

ECHTSCHEIDINGSADVOCAAT AMERSFOORT

Onderzoek wijst uit dat kinderen veel overlast ervaren van echtscheidingen. Bemiddeling door een advocaat kan helpen om snel regelingen te treffen tussen beide partijen. NAAM is de echtscheidingsadvocaat in Amersfoort met jarenlange ervaring in het afwikkelen van scheidingen en het vastleggen van afspraken omtrent onder meer de kinderen.

DE VOORDELEN VAN ERP

Niet voor iedereen zijn de voordelen van een ERP systeem direct duidelijk. De vraag: Wat is erp? wordt dan ook regelmatig gesteld. Vaak is dat het geval omdat ERP software over het algemeen redelijk technisch is en het een goede kennis van de onderliggende bedrijfsprocessen vereist om de voordelen ervan in te zien. Op erpvergelijken.be kunt u de diverse voordelen van meedere systemen met elkaar vergelijken en zo ook overtuigd raken van de voordelen van erp.

WERK AAN JE LEIDERSCHAP

Als er meer dan ??n werknemer aan een project werkt, is er per definitie sprake van een conflict. De leiders van moeten dus weten hoe ze conflicten effectief kunnen oplossen, zodat de organisatiedoelen worden bereikt. Een leiderschapstraining helpt je hoe je hieraan kunt werken.

MEDIATION IN MEPPEL

Voor mediation in Meppel kunnen jullie terecht bij de mediators van Bmiddl.nl. Zij begeleiden jullie tijdens het scheidingsproces inclusief alle financi?le en juridische stappen die daarbij komt kijken.

LENEN MET EEN NEGATIEVE BKR REGISTRATIE

Een negatieve BKR registratie kan voor langere tijd gevolgen hebben bij het aanvragen van een lening. Bij Leenattent kunt u mogelijk toch in aanmerking komen voor een lening. Lees meer over lenen met een negatieve BKR registratie op de website van Leenattent.

MEDIATION IN MEPPEL

Voor mediation in Meppel kunnen jullie terecht bij de mediators van Bmiddl.nl. Zij begeleiden jullie tijdens het scheidingsproces inclusief alle financi?le en juridische stappen die daarbij komt kijken.

MOET IK OVERLEGGEN MET DE BELASTING ALS IK MIJN EENSMANZAAK OMZET NAAR EEN BV?

Ja. In sommige gevallen is overleg met de belastingdienst aan te raden bij het omzetten van een eenmanszaak naar een BV . Indebv zorgt voor de juiste begeleiding in het gehele proces zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

ECO FRIENDLY PACKAGING

Door jouw product te verpakken in milieuvriendelijke eco friendly packaging verminder je de impact op het milieu drastisch.

VACATURES LELYSTAD

Ben je op zoek naar functies op mbo , hbo- of wo-niveau? Als je wil werken in Lelystad helpt Burger Support je graag verder.

HOE KUN JE KINDERALIMENTATIE INNEN?

Kinderalimentatie innen kun je het beste laten lopen via een gespecialiseerde onderneming. Wij adviseren je NLAI in te schakelen wanneer er sprake is van achterstallige betaling van de kinderalimentatie.

PAKKET VERSTUREN KOSTEN

Ben je benieuwd naar hoeveel het kost om een pakketje te versturen? Lees het op www.parcelparcel.com.

EEN NIEUWE WEBSITE VOOR JE BEDRIJF

een nieuwe website laten maken kan goed zijn voor je bedrijf. De website is immers het visitekaartje van het bedrijf en hoe mooier deze eruit ziet hoe betrouwbaarder je over komt.

WINKELDISPLAY

Vallen je verkoopresultaten tegen? Probeer het eens met een winkeldisplay van PPD Instore. Hiermee vallen je producten extra op en dit zal je afzet flink doen stijgen.

ZAKELIJK ADVIES VAN HVK STEVENS

Ben je op zoek naar een goed adviesbureau wat jou als ondernemer of manager kan ondersteunen met betrekking tot juridische, financiële en fiscale zaken? Neem dan een kijkje op de website van hvk-stevens.com.

PLASTIC PALLETS VOOR KOSTENBESPARINGEN

Door te investeren in plastic pallets kun je uiteindelijke slimme oplossingen en dus kostenbesparingen realiseren in je bedrijf. Vraag advies op bij Plasticpalletplaza.com hoe de pallets jouw bv kunnen helpen.

LETSEL, WIE IS AANSPRAKELIJK?

Bij letsel tijdens het werken is je werkgever vaak aansprakelijk. Hierdoor heb je recht op een geldsom.

BESTE SMEERMIDDEL VOOR JE MACHINES

Zorg dat je je smeer technisch onderhoud op tijd uitvoert. Dan gaan je machines het langste mee!

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden