Pakket verzending

Voor het verzenden van pakketten adviseren wij u gebruik te maken van Parcelparcel.com

Comfortabel werken

Als je goed zit, kun je ook op een prettige manier werken. Desko Kantoormeubelen biedt hiervoor diverse ergonomische bureaus en stoelen. Deze bestel je eenvoudig via de webshop.

Europool System

De marktleider op het gebied van verpakkingen in de europese vers-keten

Factoring

Verzeker jezelf van snelle factuurbetaling door jouw facturen in te dienen bij een bedrijf dat factoring aanbiedt. Zij nemen je kopzorgen over openstaande facturen uit handen en betalen je vaak al binnen 24 uur uit.

Incassobureau voor uw rekeningen

Als ondernemer stuur je regelmatig rekeningen en je inkomen is hier van afhankelijk. Soms kan het dan een incassobureau inschakelen nodig zijn om alle openstaande rekeningen betaald te krijgen, kijk hiervoor eens op de website van Yuridis.

Advocaat zoeken

Voor juridische ondersteuning kun je terecht bij het advocatennetwerk van Omnius.

assessments

Een assessment is er op gericht om capaciteiten en talent te ontdekken bij een kandidaat. Met de assessments van Dijk & van Emmerik kunt u goed inzicht krijgen in de kwaliteiten van een kandidaat.

stichting oprichten

Wil je een stichting oprichten ? Lees je dan eerst in op stichtingoprichten.nl. De experts van stichtingoprichten.nl kunnen je tevens verder helpen met het oprichten van een stichting.

Essentiƫle software

Belangrijke tijdrovende werkzaamheden kunnen tegenwoordig eenvoudig worden geautomatiseerd dankzij bijvoorbeeld afas insite software.

Juridische problemen met je werkgever

Heb je juridische problemen met je werkgever of werknemer? Laat je dan adviseren door een arbeidsrecht advocaat , deze heeft veel ervaring met het zoeken naar een passende oplossing.

Schadeposten bij letsel

Bij lichamelijk letsel zijn er diverse schadeposten die je op een dader kunt verhalen. Bekijk het overzicht en laat je adviseren door een specialist van Letselverhalen.

Incassokosten

Consumenten worden steeds meer beschermt tegen te hoge incassokosten. Bereken buitengerechtelijk incassokosten en zie hoeveel je kunt vorderen.

Schadevergoeding bij letselschade

Heb je letselschade door de schuld van een ander? Dan is een letselschadevergoeding op zijn plaats. Ridder Letselschade helpt je graag bij het berekenen van de maximale vergoeding.

Zakelijke geschillen oplossen

Een goede mediator scheelt je een hoge advocaatkosten. Bureau de Schakel is mediator in Amersfoort en helpt je bij echtscheidingen en conflicten.

Zakelijke geschillen oplossen

Een goede mediator scheelt je een hoge advocaatkosten. Bureau de Schakel is mediator in Amersfoort en helpt je bij echtscheidingen en conflicten.

Een bedrijf nalaten

Zorg dat alles goed geregeld is voor het geval je komt te overlijden. Bij Brink Nalatenschappen kun je precies vastleggen wie het bedrijf en het vruchtgebruik toekomen.

Advocaat en mediator voor echtscheidingen

Scheidingen kunnen invloed hebben op een eigen bedrijf. Laat Karasu Familierecht Advocatuur & Mediation je bijstaan om een goede manier uit elkaar te gaan. Hierdoor zijn de financi?le gevolgen het minst nadelig.

Gratis fiscaal advies

Heeft u nog niet de juiste rechtsvorm voor uw onderneming? Vraag gratis fiscaal advies bij BV oprichten. De fiscalisten zoeken uit of het financieel aantrekkelijk is om uw onderneming op te zetten.

https://www.hetsprekersburo.nl/sprekers

BHV Cursus

Volg een BHV cursus voor optimale veiligheid op de werkvloer. je leert onder meer eerste hulp verlenen, branden blussen en ontruimingen organiseren.

Mediation bij conflicten in een huwelijk

Heb je last van ruzie met je partner waar je niet meer uitkomt? Laat je door mediator Alphen aan den Rijn begeleiden naar een oplossing of nette en snelle scheiding.