Matchpoint bv

Bedrukte aanstekers als relatiegeschenk een goed idee?

Geplaatst op

Relatiegeschenken zijn een geweldige manier om jouw bedrijfsnaam bekend te maken, maar ze kunnen verwarrend zijn als je niet zeker weet waar ze goed voor zijn. Het eerste wat je moet weten is dat promotionele artikelen bedoeld zijn om gebruikt en gezien te worden door anderen. Promotionele producten zijn een middel om reclame te maken voor jouw bedrijf of merk, dus denk na over wat voor indruk je wilt maken bij het kiezen van relatiegeschenken voor jouw bedrijf. Dit zal je helpen om de juiste promotionele artikelen te kiezen voor jouw doelgroep.

De meest voorkomende plaats waar mensen relatiegeschenken gebruiken is op een beurs of evenement. Deze evenementen zijn enorme mogelijkheden om je bedrijf uit te breiden, maar het kan overweldigend zijn om te beslissen wat voor soort geschenk je moet geven.

Wat betreft de soorten promotionele artikelen is er voor elk budget en elk publiek wel iets te vinden. Aangezien de kosten altijd een factor zijn, begin met een van de meer betaalbare opties zoals gepersonaliseerde bedrukte pennen of stress ballen. Je kunt ook tassen met opdruk kopen die je klanten graag zullen dragen als ze onderweg zijn – dit kunnen fantastische weggevertjes zijn bij een openluchtconcert of ander evenement waar ze de tas vaak zullen gebruiken. Na het bijwonen van een aantal beurzen, zal je beginnen te zien welke soorten items het beste werken voor jouw specifieke industrie en publiek.

De voordelen van het geven van een aansteker als relatiegeschenk

Hoewel er een paar praktische redenen zijn waarom bedrukte aanstekers goede relatiegeschenken zijn, is het ook belangrijk te onthouden dat jouw klanten en collega’s graag plezier hebben. Gepersonaliseerde aanstekers zijn meestal grappige voorwerpen, en deze geschenken kunnen een geweldige manier zijn om kameraadschap op te bouwen op kantoor. Ze zijn ook betaalbaar, dus het is onwaarschijnlijk dat iemand zich gekleineerd zal voelen door de aansteker die je hen hebt gegeven. Bij het kiezen van een gepersonaliseerde aansteker voor jouw zakenrelaties moet je rekening houden met het type aansteker (is het een sigarenaansteker? Een Zippo?), het logo-ontwerp en zelfs de kleur. Een aansteker met PDA zeefdruk is ideaal voor bedrijven met een sterke merkidentiteit. De aanstekers zijn personaliseerbaar, zodat ze aan alle kanten bedrukt kunnen worden met de naam of het logo van jouw organisatie. Ze zullen zich jouw bedrijf ook eerder herinneren wanneer ze hun aansteker gebruiken! Een goedkope aansteker bedrukken kan bijvoorbeeld al op www.aanstekers.nl.

Gerelateerde berichten

Wat zijn de voordelen en nadelen van Payrolling?

Payrolling is het uit handen geven van de verplichtingen van het werkgeverschap. Dit zorgt er dus voor dat je als werkgever meer tijd...

Lees meer

Hoger in google zorgt voor verkeer, hoe krijg je een hoge conversie?

Als je een website hebt, dan is er een doel die je graag wilt bereiken. En vaak is dat je website bekeken wordt door mensen. Maar hoe zorg je ervoor...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden