Matchpoint bv

Een secretaresse is een waardevolle en gewaardeerde kracht

Geplaatst op

Met de secretaresse opleiding van Fabius maak je volop kans om een fantastische baan te vinden. Elk bedrijf en elke organisatie heeft één of meerdere secretaresses in dienst. Het zijn uiterst gewaardeerde krachten die vaak het hart van het bedrijf zijn. Een secretaresse is sociaal sterk en houdt van contact met andere mensen. Daarbovenop wordt er van een secretaresse verwacht dat ze goed kan plannen en organiseren.

Secretaresse worden bij Fabius

Fabius is een zeer ervaren opleidingsinstituut. Het is al meer dan 30 jaar actief in Nederland en dat is te merken aan de kwaliteit van de opleidingen. Er is bijvoorbeeld erg veel aandacht voor de individuele leerling. De klassen zijn klein, zo’n 10 tot 15 leerlingen per klas. Daardoor hebben docenten veel meer ruimte en tijd om elke leerling te voorzien van persoonlijke begeleiding. De opleiding tot secretaresse begint met een algemene opleiding tot administratief medewerker. Wanneer je deze hebt afgerond krijg je daar een afzonderlijk diploma voor die gelijkwaardig is aan een MBO niveau 3 diploma. Vervolgens kun je verder studeren en een secretaresse worden. Ook daar krijg je een diploma voor en ook die is gelijkwaardig aan een MBO niveau 3 diploma. Bij afronding van de volledige opleiding beschik je dus over 2 waardevolle diploma’s. In die tijd heb je bijvoorbeeld geleerd hoe je effectief kunt notuleren. Er is uiteraard aandacht voor de Nederlandse taal en hoe je correct en zakelijk moet communiceren. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het Engels. Daarbij ligt de nadruk vooral op het begrijpen van Engels en hoef je de taal niet perfect te beheersen. De functie van secretaresse is gevarieerd en dat kun je dus ook verwachten van de opleiding. Wanneer jij je diploma behaald hebt weet je zeker dat klaar bent om als secretaresse aan het werk te gaan.

Gerelateerde berichten

Wat zijn de voordelen en nadelen van Payrolling?

Payrolling is het uit handen geven van de verplichtingen van het werkgeverschap. Dit zorgt er dus voor dat je als werkgever meer tijd...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden