Matchpoint bv

Online marketing: Top 4 manieren om jouw klanten te bereiken

Geplaatst op

Online marketing is een relatief nieuwe instrument in vergelijking met de traditionele manieren van adverteren, en online marketing verandert snel door steeds nieuwe ontwikkelingen. Je kunt iedere minuut en iedere euro maar eenmaal spenderen, met deze 4 methodes kun je snel en effectief jouw doelgroep bereiken.

 

https://www.jakency.be/online-marketing/

1. SEO

Met Search Engine Optimization zorg je ervoor dat jouw website goed gevonden wordt door de zoekmachines, en dat je zo hoog mogelijk in de zoekresultaten komt te staan. Daarbij moet je altijd nauwlettend bepalen welke doelgroep je wilt bereiken. De website kan geoptimaliseerd worden door de juiste keywords te gebruiken, teksten op de juiste wijze in te delen, de navigatie duidelijk in te richten en gebruik te maken van afbeeldingen en video. Er zijn meer dan honderd parameters waar Google op controleert, wanneer je de top 10 in orde hebt kun je al hoog scoren.

 

2. SEA

Dit is de snelste manier om boven in Google te komen; Search Engine Advertising. Je betaalt een bepaald bedrag voor specifieke zoektermen, wanneer je het meeste “biedt” voor een plekje bovenaan wordt jouw advertentie vertoond. SEO duurt langer om zijn vruchten af te werpen, met SEA kun je een vliegende start maken.

 

3. Social Media

De aanwezigheid van een bedrijf of organisatie op Social Media brengt jouw merk direct naar de doelgroep. Het is ook een ideale manier om in contact te treden met jouw klanten en een gemeenschap op te bouwen. Zie het niet exclusief als promotiemiddel, online marketing is meer dan de verkoop stimuleren.

 

4. Nieuwsbrieven

Een andere manier om de band met jouw klanten en doelgroep te versterken is een periodieke Nieuwsbrief. Vertel over jouw merk, over de laatste nieuwtjes, zet er een leuke promotie in en plaats links naar informatieve blog artikelen. Let op de frequentie en ook zeker op de privacy wetgeving. De ontvanger moet blij worden van jouw Nieuwsbrief en niet geïrriteerd raken.

 

Er zijn nog veel meer online marketing tips en trucs, met deze vier aandachtspunten kun je bouwen aan een sterke online aanwezigheid en blijvend succes in de toekomst.

 

Gerelateerde berichten

Wat zijn de voordelen en nadelen van Payrolling?

Payrolling is het uit handen geven van de verplichtingen van het werkgeverschap. Dit zorgt er dus voor dat je als werkgever meer tijd...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden