Matchpoint bv

Websites bouwen voor beginners

Geplaatst op

Een website bouwen is ingewikkelder dan u misschien denkt. Er zijn zat programma’s die u kunnen helpen, maar is dat genoeg? U bent niet voor niets op deze pagina gekomen, een website bouwen is niet zo 1,2,3 gedaan. Er zijn bedrijven die u kunnen helpen met het opzetten van een website. Ze kunnen hem voor u onderhouden, ervoor zorgen dat de website up to date blijft en uw bedrijf helpen om bovenaan de zoekresultaten bij Google komen te staan. Maar hoe? Zit er geen addertje onder het gras? Hoeveel kost het om een website te laten maken? In het onderstaande artikel staan de antwoorden op uw vragen.

Hoe werkt het?

Een websiteontwikkelaar of websitebouwer, zoals velen het noemen, werkt vanuit een opdracht. Deze opdracht krijgt hij of zij van een bedrijf zoals dat van u. De websitebouwer programmeert en presenteert de website of het webdesign dat hij of zij heeft gehad van de webdesigner. Een websitebouwer heeft technisch en creatief inzicht, dat houdt in dat hij u tips kan geven over wat het beste werkt voor uw website.

Voor de websitebouwer is programmeren een koud kunstje. Als u zeker bent van het ontwerp dat de webdesigner heeft opgesteld of u zelf hebt opgesteld, kunt u hem naar de websitebouwer sturen. Op basis van uw wensen, verwachtingen en eisen gaat hij aan de slag. De websitebouwer maakt eerst een paar opzetjes. U kan dan kiezen welke u het beste bij uw bedrijf vindt passen. Als u heeft gekozen uit de designs, gaat de websitebouwer aan de slag en levert dan na een bepaald aantal uren uw volledige website of webwinkel op. U kunt ervoor kiezen om de website te laten onderhouden door de websitebouwer voor en bepaald bedrag per maand.

Wat zijn de kosten?

Wat het laten maken en onderhouden van een website kost, is misschien wel het belangrijkste om te weten. U kunt ervoor kiezen om een eenmalig tarief te betalen. Let op wat voor betaling u doet. Er is een groot verschil tussen een gloednieuwe website of een template die wordt gebruikt door meerdere bedrijven. De kosten voor een gloednieuwe website liggen tussen de €150,- en €2000,-. Dat is een groot verschil en u moet er dan ook goed op letten of het gaat om een templatewebsite, of een hele nieuwe website die door een professional gebouwd is. U betaalt vooral voor de uren die er in het maken van uw website maken gestoken worden.

U kunt kiezen voor een maandelijks tarief. Wat houdt dat in? Krijg ik er meer voor terug of is het meer een afbetaling voor eerder verrichte diensten? In veel gevallen is het maandelijks tarief niet meer dan een afbetaling. Het is verstandig om in een keer het bedrag te betalen aangezien het als vervelend ervaren kan worden als er elke maand een bepaald bedrag wordt afgeschreven. U kunt eventueel een extra dienst erbij nemen, dan gaat het bedrijf actief aan de slag met website-optimalisatie.

Kort samengevat: de kosten worden bepaald door de websitebouwer. U kunt er zelf voor kiezen of u er extra diensten erbij neemt. Het is handig om een offerte aan te vragen. Dan weet u precies hoeveel het gaat kosten.

Gerelateerde berichten

Wat zijn de voordelen en nadelen van Payrolling?

Payrolling is het uit handen geven van de verplichtingen van het werkgeverschap. Dit zorgt er dus voor dat je als werkgever meer tijd...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden